pondělí 17. července 2017

Kabelka Brigitte / Brigitte Bag

Tahle kabelka mě v časopisu Marina Quilt zaujala skoro okamžitě. Navrhla ji Milka a vypadá moc bezvadně. Zjara slavila rodinná přítelkyně své kulaté narozeniny. Můj táta šel na oslavu samozřejmě s dárkem a s jakým jiným, než kabelkou pro elegantní dámu.


Koženka a látka s bublinkami byla skoro jasná volba. Černá je elegantní a bublinky v červené dost nadčasové. 


Kapsičku na zip na zadní stranu kabelek šiji už skoro automaticky. A když ji na tašce náhodou nemám, tak mi tam moc chybí.


Co mě zklamalo, tak výběr uší na kabelky. Přiznám se, že je nerada šiji. Zato moc ráda je kupuji u Látek pro Vás, ale sortiment již dost prořídl a výběr v černé nebyl skoro žádný. Nakonec jsem koupila tyto kožené, protože byly nejdelší, zároveň bohužel i nejdražší (kůže je kůže).
Kdyby měl někdo tip na prodejce dobrých uší na kabelky, tak mi určitě napište do komentářů!


Nahoře je klasické zapínání na zip.A uvnitř ještě menší kapsičky, třeba na mobil. Podšívku jsem nakonec vybrala růžovou.


A do každé kabelky patří i malá kosmetická taštička, takže sada byla kompletní. Ještě tedy musím konstatovat, že střih je moc pěkný a že se kabelka dobře šila. Jen jsem si podle obrázků myslela, že kabelka bude trošku větší. Nejsem si jistá, jestli se dovnitř vejde sešit velikosti A4. A nemůžu to už ani změřit, protože ji nemám. Pro sebe bych ji určitě potřebovala trošku zvětšenou. Tak někdy...


2 komentáře: